-


Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 Εκλογές ΔΕΒΕ για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Αγαπητό μέλος,

    Tο Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς όλους εσάς για τη συμμετοχή σας στις επιστημονικές εκδηλώσεις της Δ.Ε.Β.Ε. και για την συμπαράσταση σας στο σημαντικό έργο της.  Η θητεία του παρόντος Δ.Σ. ολοκληρώνεται και θέλουμε να σας ενημερώσουμε εγκαίρως για τις επικείμενες εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Δ.Ε.Β.Ε. 

    Αποφασίστηκε η Γενική Συνέλευση των μελών της Εταιρείας για απολογισμό και εκλογή νέου Δ.Σ. να πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρες: 11.00-15.30 στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Πλατεία Αριστοτέλους 4).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρες 11:00-15:30 στην αίθουσα του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Πλατεία Αριστοτέλους 4), ανεξάρτητα με τον αριθμό των παρόντων μελών.

Η πείρα μας λέει ότι οι εκλογές γίνονται τη δεύτερη Κυριακή.

Για την ανετότερη και ταχύτερη διεξαγωγή των εκλογών, το Δ.Σ. αποφάσισε να παρουσιάσει τους υποψηφίους σε ενιαίο ψηφοδέλτιο έτοιμο εκ των προτέρων και κάθε μέλος/ψηφοφόρος θα έχει το δικαίωμα να θέτει από 1 μέχρι 7 σταυρούς στο ψηφοδέλτιο.

     Σε περίπτωση που θέλετε να δηλώσετε την υποψηφιότητά σας για το νέο Δ.Σ. ή για την Εξελεγκτική Επιτροπή σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού της Εταιρείας «…Η Διοίκηση του Σωματείου αποτελείται αποκλειστικά από πρόσωπα που έχουν πλήρη ικανότητα για δικαιοπραξία. Αποκλείεται από τη Διοίκηση μέλος του σωματείου που στερήθηκε αυτοδίκαια ή μετά από απόφαση δικαστικής αρχής τα πολιτικά του δικαιώματα για όσο χρόνο διαρκεί αυτή η στέρηση. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες κάτοικοι Θεσσαλονίκης…» παρακαλείσθε να συμπληρώσετε, να υπογράψετε και στη συνέχεια να αποστείλετε με Fax (Fax: 2310-250084) ή με e-mail ([email protected]) έως και τις 26/02/2014 την αναρτημένη αίτηση και να επιβεβαιώσετε τηλεφωνικά την ορθή παραλαβή της αίτησής σας από τη Γραμματεία της ΔΕΒΕ (τηλ. 2310250034/ ώρες επικοινωνίας 10.00-13.00 και 19.00-22.00).    

Παρακαλούμε για τη μαζική προσέλευση και συμμετοχή των μελών.


Αίτηση υποψηφιότητας εκλογών για ανάδειξη νέου ΔΣ


Αίτηση υποψηφιότητας εκλογών για ανάδειξη νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής-
-

Κοινωνική Δικτύωση

Επισκεφθείτε τη σελίδα Facebook της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

-
-

Λίστα Επικοινωνίας

-
Συμπληρώστε το email σας ώστε να λαμβάνετε περιοδικές ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας!
-
-

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γ. Παπανδρέου 39 (πρώην Ανθέων) ΤΚ 54646 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310250034
Fax: 2310250084
E-mail: [email protected]

-