-


23-24 Ιανουαρίου 2015  "Σεμινάριο για ινσουλινοθεραπεία – Αντλίες ινσουλίνης- Νεότερη τεχνολογία για τον Σακχαρώδη Διαβήτη", Θεσσαλονίκη

Δείτε τις παρουσιάσεις

Η Διαβητολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος διοργανώνει στις 23-24 Ιανουαρίου 2015 στο Μακεδονία Palace Θεσσαλονίκη "Σεμινάριο για ινσουλινοθεραπεία – Αντλίες ινσουλίνης- Νεότερη τεχνολογία για τον Σακχαρώδη Διαβήτη".

Η επιστημονική Διημερίδα θα μοριοδοτηθεί στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με την εξουσιοδότηση και τα κριτήρια της EACCME-UEMS με 8 μόρια.
Απαραίτητη για την λήψη του πιστοποιητικού συμμετοχής, είναι η παρακολούθηση 5 (πέντε) ωρών του Σεμιναρίου.


ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ
Για την προεγγραφή σας, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Το δίπλωμα συμμετοχής θα παραλαμβάνεται από τη γραμματεία την τελευταία ημέρα του Συνεδρίου, κατόπιν επίδειξης της κονκάρδας. Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης είναι 5 ώρες (εξαιρούνται τα Δορυφορικά Συμπόσια & οι Δορυφορικές Διαλέξεις), σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΟΦ.

Ο χρόνος παρακολούθησης θα προσμετράται με τη χρήση συστήματος barcode κατά την είσοδο και έξοδο των συμμετεχόντων στην αίθουσα. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ελέγχουν το χρόνο παρακολούθησης αυτόματα σε κάθε είσοδο και έξοδο τους.
-
-

Κοινωνική Δικτύωση

Επισκεφθείτε τη σελίδα Facebook της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

-
-

Λίστα Επικοινωνίας

-
Συμπληρώστε το email σας ώστε να λαμβάνετε περιοδικές ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας!
-
-

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γ. Παπανδρέου 39 (πρώην Ανθέων) ΤΚ 54646 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310250034
Fax: 2310250084
E-mail: [email protected]

-