-


22-24 Μαΐου 2015, Θεσσαλονίκη, Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: "Διαβητική Νευροπάθεια, Διαβητικό Πόδι: Νεότερες Εξελίξεις" με συμμετοχή ομιλητών από το Πανεπιστήμιο Harvard, ξενοδοχείο The Met


Η Διαβητολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη στις 22-24 Μαΐου 2015 Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα: "Διαβητική Νευροπάθεια, Διαβητικό Πόδι: Νεότερες Εξελίξεις" με συμμετοχή ομιλητών από το Πανεπιστήμιο Harvard, στο ξενοδοχείο TheMet.

Στο πλαίσιο της Εκδήλωσης, την Κυριακή 24 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Σχολείο εκπαίδευσης στις διαγνωστικές μεθόδους για διαβητική νευροπάθεια και διαβητικό πόδι.

Περιλαμβάνει 4τράωρη εκπαίδευση και θα χορηγηθεί ιδιαίτερο πιστοποιητικό εκπαίδευσης στις διαγνωστικές μεθόδους και στην αντιμετώπιση της διαβητικής νευροπάθειας και διαβητικού ποδιού.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν εγγραφεί και παρακολουθήσει το συνέδριο στις 22-23 Μαΐου.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Κόστη εγγραφής

Ειδικότητα                      Κόστος
Ειδικός Ιατρός                   20€
Ειδικευόμενος Ιατρός      10€

Πληροφορίες για την εγγραφή σας, πατήστε εδώ

ΔΙΑΜΟΝΕΣ
Για κρατήσεις δωματίων μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Medevents.gr στο τηλέφωνο 2310-474.400 ή στο e-mail [email protected].

Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Διαβητολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος έχουμε την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουμε σε δύο Εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν 22-24 Μαΐου 2015 στο ξενοδοχείο ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη.

Στην πρώτη Εκδήλωση θα δοθεί το βήμα σε νέους ομιλητές να αναπτύξουν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους στον Σακχαρώδη Διαβήτη. Τα θέματα που τους έχουν δοθεί προς ανάπτυξη αφορούν την καθημερινή κλινική πράξη σχετικά με τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Η συγκεκριμένη Εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 22/05/2015 το απόγευμα.

   Η δεύτερη Εκδήλωση αφορά τα νεότερα δεδομένα στη διαβητική νευροπάθεια και για το διαβητικό πόδι, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/05/2015 με συμμετοχή ομιλητών από το Πανεπιστήμιο Harvard.                                                                                                                                                              
Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά ζωντανή επίδειξη και εκπαίδευση στις τεχνικές διάγνωσης της περιφερικής και της νευροπάθειας του Αυτονόμου Νευρικού Συστήματος, της εξέτασης και διάγνωσης της Περιφερικής Αγγειοπάθειας και της περιποίησης και φροντίδας του διαβητικού ποδιού.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.


Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Β.Ε.

Τριαντάφυλλος Διδάγγελος-
-

Κοινωνική Δικτύωση

Επισκεφθείτε τη σελίδα Facebook της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

-
-

Λίστα Επικοινωνίας

-
Συμπληρώστε το email σας ώστε να λαμβάνετε περιοδικές ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας!
-
-

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γ. Παπανδρέου 39 (πρώην Ανθέων) ΤΚ 54646 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310250034
Fax: 2310250084
E-mail: [email protected]

-