-


18ος Κύκλος Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων 2021-2022

Η Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας διοργανώνει τον 18ο Κύκλο Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων 2021-2022, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace δια ζώσης.
Ο κύκλος των μαθημάτων μοριοδοτείται με 50 μόρια στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με την εξουσιοδότηση και τα κριτήρια της EACCME-UEMS.


Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο ΦΕK, θα πρέπει να επιδείξετε κατά την είσοδό σας στην αίθουσα πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης!
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης και απευθύνεται στους συμμετέχοντες που παρακολουθούν από το ξενοδοχείο Makedonia Palace.


Χαιρετισμός Προέδρου
για τον 18ο Κύκλο Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων
της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, Φίλες και Φίλοι

Έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσω να συμμετέχετε στον 18o Κύκλο Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων που διοργανώνει η Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας (ΔΕΒΕ).
Τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα συνεχίζουν μια μακρά εκπαιδευτική παράδοση της ΔΕΒΕ, που πρωταρχικό στόχο είχαν πάντα μια ευρεία ανασκόπηση του γνωστικού αντικειμένου του Σακχαρώδη Διαβήτη, επικεντρώνοντας πάντα στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.
Ο Σακχαρώδης Διαβήτης αποτελεί ένα καθημερινό σύγχρονο πρόβλημα υγείας με αυξητικές τάσεις που απαιτεί συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση όλων των θεραπευτών υγείας με ζητούμενο την σωστή διάγνωση, διαχείριση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη. Στην προσπάθεια αυτή το ρόλο των εκπαιδευτών έχουν αναλάβει διακεκριμένοι, καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι, ερευνητές και κλινικοί ιατροί, που υπηρετούν τον Σακχαρώδη Διαβήτη στην καθ’ ημέρα πράξη.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία στη Θεσσαλονίκη σε ένα δίωρο πρόγραμμα ανά εβδομάδα (25 μαθήματα συνολικά κυρίως Τρίτες απόγευμα από τις 19.30 - 21.30 εκτός των αργιών) και από τις 11/10/2021 έως και τις 16/05/2022 στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Makedonia Palace.
Ο 18ος κύκλος μοριοδοτείται με 50 μόρια στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME - CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με την εξουσιοδότηση και τα κριτήρια της EACCME-UEMS.
Πρόθεση της οργανωτικής επιτροπής είναι εκτός από τη θεωρητική προσέγγιση των θεμάτων που θα παρουσιαστούν, να συζητηθούν σε κάθε μάθημα και κλινικά περιστατικά σε ένα διαδραστικό πλαίσιο. Η αποτελεσματικότητα του προγράμματος στηρίζεται στην ενεργό συμμετοχή σας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΒΕ και εγώ προσωπικά περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε σε αυτό το συναρπαστικό εκπαιδευτικό ταξίδι.

Ο Πρόεδρος της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας
Δημήτριος Σκούτας
Ειδικός Παθολόγος - Διαβητολόγος
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ

-
-

Social Networking

Visit the facebook page of the Hellenic Association for the Study and Education of Diabetes Mellitus

-
-

Newsletter

-
Register to our newsletter to receive news
-
-

Contact

G. Papandreou 39 (formerly Antheon) ΤΚ 54646 Thessaloniki
Τel.: 2310250034
Fax: 2310250084
E-mail: [email protected]

-