-


19ος Κύκλος Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων 2022 - 2023_αιτήσεις από 12/9/2022

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη διοργανώνει τον 19ο Κύκλο Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων 2022-2023, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace δια ζώσης (και για 10 άτομα εκτός Νομού Θεσσαλονίκης, διαδικτυακά).

Ο κύκλος των μαθημάτων μοριοδοτείται με 50 Μόρια, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME-CPD), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με την εξουσιοδότηση και τα κριτήρια της EACCME-UEMS.

Για αίτηση συμμετοχής στα μαθήματα παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα και να την αποστείλετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Εταιρείας ([email protected]) από 12 Σεπτεμβρίου έως και 30 Σεπτεμβρίου 2022. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τη γραμματεία της Εταιρείας (2310 250034), ώστε να επιβεβαιώσετε ότι έχει παραληφθεί η αίτησή σας. Η επιβεβαίωση αποδοχής της αίτησης συμμετοχής στα μαθήματα θα γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη γραμματεία της Εταιρείας έως τις 3 Οκτωβρίου 2022.

Για την παραλαβή του πιστοποιητικού παρακολούθησης δεν πρέπει οι συμμετέχοντες/σες να έχουν περισσότερες από δύο (2) απουσίες. Θα υπάρχει δυνατότητα για όσους/όσες θα παρακολουθήσουν δια ζώσης, τρία μαθήματα να είναι διαδικτυακής παρακολούθησης.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων για τη δια ζώσης παρακολούθηση στο ξενοδοχείο Makedonia Palace θα είναι έως και 30 άτομα:

Για 10 άτομα που κατοικούν εκτός του Νομού Θεσσαλονίκης, διαδικτυακή παρακολούθηση με δικαίωμα για βεβαίωση παρακολούθησης. Επιτρέπονται έως και δύο απουσίες:
Αίτηση για διαδικτυακή παρακολούθηση για 10 άτομα που κατοικούν εκτός Νομού Θεσσαλονίκης
Η συμμετοχή στα μαθήματα είναι δωρεάν.
Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος λόγω του φροντιστηριακού χαρακτήρα των μαθημάτων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας


ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΌΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ 12/09/2022, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ!


Χαιρετισμός Προέδρου

για τον 19ο Κύκλο Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων

της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

 

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, Φίλες και Φίλοι

 

Έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσω να συμμετέχετε στον 19o Κύκλο Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα συνεχίζουν μια μακρά εκπαιδευτική παράδοση της Εταιρείας μας, που πρωταρχικό στόχο είχαν πάντα μια ευρεία ανασκόπηση του γνωστικού αντικειμένου του Σακχαρώδη Διαβήτη, επικεντρώνοντας πάντα στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης αποτελεί ένα καθημερινό σύγχρονο πρόβλημα υγείας με αυξητικές τάσεις που απαιτεί συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση όλων των θεραπευτών υγείας με ζητούμενο την σωστή διάγνωση, διαχείριση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη. Στην προσπάθεια αυτή το ρόλο των εκπαιδευτών έχουν αναλάβει διακεκριμένοι, καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι, ερευνητές και κλινικοί ιατροί, που υπηρετούν τον Σακχαρώδη Διαβήτη στην καθ’ ημέρα πράξη.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία στη Θεσσαλονίκη σε ένα δίωρο πρόγραμμα ανά εβδομάδα (25 μαθήματα συνολικά κυρίως Τρίτες απόγευμα από τις 19.30 - 21.30 εκτός των αργιών) και από τις 11/10/2022 έως και τις 15/05/2023 στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Makedonia Palace.

Θα δοθεί η δυνατότητα σε δέκα επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι κατοικούν εκτός του Νομού Θεσσαλονίκης, να παρακολουθήσουν διαδικτυακά τα μαθήματα με δικαίωμα για βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο 19ος κύκλος μοριοδοτείται με 50 μόρια, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME - CPD), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με την εξουσιοδότηση και τα κριτήρια της EACCME-UEMS.

Πρόθεση της οργανωτικής επιτροπής είναι εκτός από τη θεωρητική προσέγγιση των θεμάτων που θα παρουσιαστούν, να συζητηθούν σε κάθε μάθημα και κλινικά περιστατικά σε ένα διαδραστικό πλαίσιο. Η αποτελεσματικότητα του προγράμματος στηρίζεται στην ενεργό συμμετοχή σας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.Ε.Μ.Ε.Δ. και εγώ προσωπικά περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε σε αυτό το συναρπαστικό εκπαιδευτικό ταξίδι.

 

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

 

Δημήτριος Σκούτας

Ειδικός Παθολόγος - Διαβητολόγος

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ

 

-
-

Social Networking

Visit the facebook page of the Hellenic Association for the Study and Education of Diabetes Mellitus

-
-

Newsletter

-
Register to our newsletter to receive news
-
-

Contact

G. Papandreou 39 (formerly Antheon) ΤΚ 54646 Thessaloniki
Τel.: 2310250034
Fax: 2310250084
E-mail: [email protected]

-