-


34ο Συνέδριο 2021

Δείτε τα BINTEO και τις ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ από το Διαδικτυακό Κανάλι της Δ.Ε.Β.Ε. εδώ:Το 34ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας (Δ.Ε.Β.Ε.) θα πραγματοποιηθεί στις 10-14 Νοεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη.ΕΓΓΡΑΦΗ
Η προεγγραφή σας και πληρωμή στο Συνέδριο είναι υποχρεωτική και αποκλειστικά ηλεκτρονική για την φυσική παρουσία ή/και την παρακολούθηση από τη ζωντανή μετάδοση, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.


- Αποθηκεύστε το αποδεικτικό email εγγραφής στο κινητό σας (υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης στο apple wallet ή σε pdf) ή εκτυπώστε το προς υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδό σας στον χώρο.
- Xρησιμοποιήστε το για να σκανάρετε το barcode σας στην είσοδο της αίθουσας.
- Δε θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής badge από τη γραμματεία.
- Για την προσέλευσή σας στο Συνέδριο με φυσική παρουσία, απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης εντός εξαμήνου.
- Στο Συνέδριο χορηγούνται 32 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Ο χρόνος παρακολούθησης θα προσμετράται κατά τη φυσική παρουσία και τη διαδικτυακή παρακολούθηση του Συνεδρίου. Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα υπάρχουν διαθέσιμα με τη λήξη του Συνεδρίου στη σελίδα της ζωντανής μετάδοσης του Συνεδρίου, στο κανάλι της Δ.Ε.Β.Ε. webtv.ngda.gr

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Θα βραβευθούν έως και τρεις (3) εργασίες με χρηματικό έπαθλο, οι οποίες θα δημοσιευθούν σε τεύχος του περιοδικού «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά». Οι εργασίες προς βράβευση θα πρέπει να υποβληθούν στο [email protected] σε πλήρη μορφή σύμφωνα με τις οδηγίες συγγραφής των εργασιών που δημοσιεύονται στο περιοδικό «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά». Επίσης, θα πρέπει οι συγγραφείς να αποδεχθούν τη δημοσίευση της εργασίας στο περιοδικό «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά».

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλώ εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας, στο 34ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace από τις 10 έως και τις 14 Νοεμβρίου 2021.
Το Συνέδριό μας, κάθε Νοέμβριο στην πανέμορφη και φιλόξενη «Νύμφη του Θερμαϊκού» είναι σημείο αναφοράς, σημείο συνάντησης επιστημόνων όλων των ειδικοτήτων από όλη την επικράτεια και τον διεθνή χώρο που ασχολούνται με τη διάγνωση, τη θεραπεία και διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη καθώς επίσης με την πρόληψη των επιπλοκών και την προσπάθεια μείωσης των καρδιονεφρικών συμβαμάτων.
H Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας τιμώντας το χτες (Ν. Παπάζογλου και Μ. Αλεβίζο) γιορτάζει τα «100 χρόνια ινσουλίνης» με αφιερώματα και δράσεις, καθ όλη τη διάρκεια του επετειακού Συνεδρίου, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Υποδέχεται και τιμά με κάθε λαμπρότητα τον καθηγητή κ. Σωτήριο Τσιόδρα στην Τελετή Έναρξης την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 στην εναρκτήρια ομιλία με θέμα «Πανδημία COVID-19 και τρέχουσες προκλήσεις».
Βραβεύει και ευχαριστεί τον ομότιμο καθηγητή κ. Ιωάννη Γιώβο και τον ομότιμο καθηγητή κ. Γεώργιο Δημητριάδη για την προσφορά τους στην ιατρική κοινότητα και στη διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη.
Απολαμβάνει της τιμητικής διάλεξης του Προέδρου του ΕASD Prof. Stefano Del Prato την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 με θέμα “Treating T2DM in 2021”.
Συναντά τον Καθ. Χρήστο Μαντζώρο στο Χάρβαρντ το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 για την κεντρική διάλεξη του συνεδρίου με θέμα «Μη αλκοολική λιπώδης νόσος του ήπατος».
Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν όλα τα τελευταία δεδομένα για την παθογένεια τις επιπλοκές και την θεραπευτική διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη με οδηγό την έρευνα όπως αποτυπώθηκε και στα συνέδρια ADA και EASD.
Τα τεχνολογικά επιτεύγματα και η διαχείριση των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 το 2021 κατέχουν κυρίαρχη θέση στην θεματολογία του Συνεδρίου.
Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί διαδραστική εορταστική Ημερίδα για το κοινό με θέμα «100 χρόνια από την ανακάλυψη της ινσουλίνης».
Στο Συνέδριο μας χορηγούνται 32 μόρια στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με την εξουσιοδότηση και τα κριτήρια της EACCME-UEMS.
Ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και τα μέτρα ελέγχου κατά του κορωνοϊού της Πολιτείας σύμφωνα με την ισχύουσα ΚΥΑ, υποσχόμαστε ένα Covid Free Συνέδριο με φυσική παρουσία και με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.
Προσδοκούμε ότι το 34ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο θα στεφθεί με επιτυχία, θα ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμμετεχόντων και θα δικαιώσει τις προσπάθειές μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την παρουσία σας και την ενεργό συμμετοχή σας.
Με βαθιά εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας
Δημήτριος Σκούτας

Ειδικός Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ
-
-

Κοινωνική Δικτύωση

Επισκεφθείτε τη σελίδα Facebook της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

-
-

Λίστα Επικοινωνίας

-
Συμπληρώστε το email σας ώστε να λαμβάνετε περιοδικές ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας!
-
-

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γ. Παπανδρέου 39 (πρώην Ανθέων) ΤΚ 54646 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310250034
Fax: 2310250084
E-mail: [email protected]

-