-


20/3/2021 Ημερίδα για Διαιτολόγους-Διατροφολόγους, Νοσηλευτικό και Παραϊατρικό Προσωπικό με θέμα: «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης στο Επίκεντρο»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ από το Διαδικτυακό Κανάλι της Δ.Ε.Β.Ε. εδώ: https://webtv.ngda.gr/diabfocus21

Παρακολουθήστε ζωντανά τη Διαδικτυακή Ημερίδα με τίτλο: Ο Σακχαρώδης Διαβήτης στο Επίκεντρο, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021.


Με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής αποκτάτε πρόσβαση στη live μετάδοση, δεν χρειάζεται η χρήση κωδικών εισόδου. Σε περίπτωση που συνδεθείτε από διαφορετική συσκευή ή browser, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ξανά τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής με το ίδιο email.


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Εκ μέρους της Διαβητολογικής Εταιρείας Βόρειας Ελλάδας έχω την τιμή να σας προσκαλέσω να συμμετάσχετε στην Ημερίδα για Διαιτολόγους-Διατροφολόγους, Νοσηλευτικό και Παραϊατρικό Προσωπικό με θέμα: «Ο Σακχαρώδης Διαβήτης στο Επίκεντρο», που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο στις 20 Μαρτίου 2021.

Καθώς η πανδημία εξελίσσεται και είμαστε όλοι στις επάλξεις, η ενημέρωση και η εκπαίδευση από μέρους της Δ.Ε.Β.Ε. συνεχίζεται, συνεπής όπως πάντα στο ετήσιο ραντεβού της προάγοντας την διεπιστημονική συνεργασία και την σύνθεση με τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Επίκεντρο.

Οι ανάγκες του ατόμου με Σακχαρώδη Διαβήτη είναι αυξημένες, κατάσταση που επιβάλλει τη συλλογικότητα και τη συστράτευση. Σκοπός μας είναι η αρτιότερη ενημέρωση, θέτοντας το πλαίσιο για έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ των συμμετεχόντων. Στην προσπάθεια αυτή επιστήμονες ειδικοί θα προσπαθήσουν να αποτυπώσουν μέρος της εκπαίδευσης τους και της καθημερινής τους ενασχόλησης από κέντρα αναφοράς του εσωτερικού και του εξωτερικού με αντικείμενο τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Προσδοκούμε στην ενεργό συμμετοχή σας, προκειμένου το να μοιραστούμε γνώσεις και εμπειρίες, εικόνες και προβληματισμούς της καθημερινής πρακτικής.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Β.Ε.

Δημήτριος Σκούτας

Ειδικός Παθολόγος-Διαβητολόγος
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Δ.Π.Θ.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Η Ημερίδα μοριοδοτείται με 8 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Τα μόρια δίνονται αναλογικά με τη συμπλήρωση των ωρών παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος.
Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στο email του / της κάθε συμμετέχοντα / συμμετέχουσας μετά τη λήξη της Ημερίδας.
Για την καταμέτρηση των ωρών παρακολούθησης, απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής σας στο Livemedia και το κανάλι της Δ.Ε.Β.Ε.
-
-

Κοινωνική Δικτύωση

Επισκεφθείτε τη σελίδα Facebook της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

-
-

Λίστα Επικοινωνίας

-
Συμπληρώστε το email σας ώστε να λαμβάνετε περιοδικές ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας!
-
-

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γ. Παπανδρέου 39 (πρώην Ανθέων) ΤΚ 54646 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310250034
Fax: 2310250084
E-mail: [email protected]

-