-


20ός κύκλος Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων 2023-2024

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη διοργανώνει τον 20ό Κύκλο Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων 2022-2023, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace δια ζώσης (και για 15 άτομα εκτός Νομού Θεσσαλονίκης, διαδικτυακά).

Ο κύκλος των μαθημάτων μοριοδοτείται με 50 Μόρια, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME-CPD), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με την εξουσιοδότηση και τα κριτήρια της EACCME-UEMS.

Για την παραλαβή του πιστοποιητικού παρακολούθησης δεν πρέπει οι συμμετέχοντες/σες να έχουν περισσότερες από δύο (2) απουσίες. Θα υπάρχει δυνατότητα για όσους/όσες θα παρακολουθήσουν δια ζώσης, τρία μαθήματα να είναι διαδικτυακής παρακολούθησης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Πατήστε εδώ για να δείτε τις παρουσιάσεις των μετεκπαιδευτικών μαθημάτων. 
Απαιτείται κωδικός πρόσβασης και απευθύνεται στους/στις συμμετέχοντες/ουσες που έχουν εγκριθεί οι αιτήσεις τους και παρακολουθούν είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά.


Χαιρετισμός Προέδρου

για τον 20ό Κύκλο Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων

της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη


Έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας υποδέχομαι στον 20ό Κύκλο Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα συνεχίζουν μια μακρά εκπαιδευτική παράδοση της Εταιρείας μας, που πρωταρχικό στόχο είχαν πάντα μια ευρεία ανασκόπηση του γνωστικού αντικειμένου του Σακχαρώδη Διαβήτη, επικεντρώνοντας πάντα στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης αποτελεί ένα καθημερινό σύγχρονο πρόβλημα υγείας με αυξητικές τάσεις που απαιτεί συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση όλων των θεραπευτών υγείας με ζητούμενο την σωστή διάγνωση, διαχείριση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη. Στην προσπάθεια αυτή το ρόλο των εκπαιδευτών έχουν αναλάβει διακεκριμένοι, καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι, ερευνητές και κλινικοί ιατροί, που υπηρετούν τον Σακχαρώδη Διαβήτη στην καθ’ ημέρα πράξη.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία στη Θεσσαλονίκη σε ένα δίωρο πρόγραμμα ανά εβδομάδα (25 μαθήματα συνολικά, κυρίως Τρίτες απόγευμα από τις 19.30-21.30 εκτός των αργιών) και από τις 12/10/2023 έως και τις 27/05/2024 στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Makedonia Palace.Και φέτος δίνεται η δυνατότητα σε επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι κατοικούν εκτός του Νομού Θεσσαλονίκης, να παρακολουθήσουν διαδικτυακά τα μαθήματα με δικαίωμα για βεβαίωση παρακολούθησης.

Πρόθεση της οργανωτικής επιτροπής είναι, εκτός από τη θεωρητική προσέγγιση των θεμάτων που θα παρουσιαστούν, να συζητηθούν σε κάθε μάθημα και κλινικά περιστατικά σε ένα διαδραστικό πλαίσιο. Η αποτελεσματικότητα του προγράμματος στηρίζεται στην ενεργό συμμετοχή σας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.Ε.Μ.Ε.Δ. και εγώ προσωπικά σας καλωσορίζουμε σε αυτό το συναρπαστικό εκπαιδευτικό ταξίδι.

 


Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

 

Δημήτριος Σκούτας

Ειδικός Παθολόγος - Διαβητολόγος

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ

-
-

Κοινωνική Δικτύωση

Επισκεφθείτε τη σελίδα Facebook της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

-
-

Λίστα Επικοινωνίας

-
Συμπληρώστε το email σας ώστε να λαμβάνετε περιοδικές ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας!
-
-

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γ. Παπανδρέου 39 (πρώην Ανθέων) ΤΚ 54646 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310250034
Fax: 2310250084
E-mail: [email protected]

-