-


20ός κύκλος Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων 2023-2024 - ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 27/9/2023:

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ!


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22/9/2023:

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΩΣ ΤΙΣ 30/9/2023


Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη διοργανώνει τον 20ό Κύκλο Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων 2023-2024 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace διά ζώσης (και για 15 άτομα εκτός Νομού Θεσσαλονίκης διαδικτυακά).

 

Ο κύκλος των μαθημάτων μοριοδοτείται με 50 Μόρια στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με την εξουσιοδότηση και τα κριτήρια της EACCME-UEMS.

 

Για αίτηση συμμετοχής στα μαθήματα παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα που θα βρείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν και να την αποστείλετε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Εταιρείας ([email protected]) από 11 Σεπτεμβρίου έως και 25 Σεπτεμβρίου 2023. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τη γραμματεία της Εταιρείας (2310 250034) κατά τις ώρες 10:00-14:00, ώστε να επιβεβαιώσετε ότι έχει παραληφθεί η αίτησή σας.


Η επιβεβαίωση αποδοχής της αίτησης συμμετοχής στα μαθήματα θα γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη γραμματεία της Εταιρείας έως τις 2 Οκτωβρίου 2023.


Για την παραλαβή του πιστοποιητικού παρακολούθησης δεν πρέπει οι συμμετέχοντες/σες να έχουν περισσότερες από δύο (2) απουσίες. Θα υπάρχει δυνατότητα για όσους/όσες θα παρακολουθήσουν δια ζώσης, τρία (3) μαθήματα να είναι διαδικτυακής παρακολούθησης.

 

Πρόθεση της οργανωτικής επιτροπής είναι εκτός από τη θεωρητική προσέγγιση των θεμάτων που θα παρουσιαστούν, να συζητηθούν σε κάθε μάθημα και κλινικά περιστατικά σε ένα διαδραστικό πλαίσιο.

Η συμμετοχή στα μαθήματα είναι δωρεάν.

Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος λόγω του φροντιστηριακού χαρακτήρα των μαθημάτων, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 11/09/2023, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ!

 

 

Αίτηση για δια ζώσης παρακολούθηση

Ο αριθμός των συμμετεχόντων για τη δια ζώσης παρακολούθηση στο ξενοδοχείο Makedonia Palace θα είναι έως και 25 άτομα.

 

 

Αίτηση για διαδικτυακή παρακολούθηση για 15 άτομα που κατοικούν εκτός Νομού Θεσσαλονίκης

Για 15 άτομα που κατοικούν εκτός του Νομού Θεσσαλονίκης, διαδικτυακή παρακολούθηση με δικαίωμα για βεβαίωση παρακολούθησης.

 

 

 

 

Χαιρετισμός Προέδρου

για τον 20 Κύκλο Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων

της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

 

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, Φίλες και Φίλοι

 

Έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσω να συμμετέχετε στον 20ό Κύκλο Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα συνεχίζουν μια μακρά εκπαιδευτική παράδοση της Εταιρείας μας, που πρωταρχικό στόχο είχαν πάντα μια ευρεία ανασκόπηση του γνωστικού αντικειμένου του Σακχαρώδη Διαβήτη, επικεντρώνοντας πάντα στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης αποτελεί ένα καθημερινό σύγχρονο πρόβλημα υγείας με αυξητικές τάσεις που απαιτεί συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση όλων των θεραπευτών υγείας με ζητούμενο την σωστή διάγνωση, διαχείριση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη. Στην προσπάθεια αυτή το ρόλο των εκπαιδευτών έχουν αναλάβει διακεκριμένοι, καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι, ερευνητές και κλινικοί ιατροί, που υπηρετούν τον Σακχαρώδη Διαβήτη στην καθ’ ημέρα πράξη.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία στη Θεσσαλονίκη σε ένα δίωρο πρόγραμμα ανά εβδομάδα (25 μαθήματα συνολικά κυρίως Τρίτες απόγευμα από τις 19.30 - 21.30 εκτός των αργιών) και από τις 12/10/2023 έως και τις 27/05/2024 στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Makedonia Palace.

Θα δοθεί η δυνατότητα σε δεκαπέντε επαγγελματίες υγείας, οι οποίοι κατοικούν εκτός του Νομού Θεσσαλονίκης, να παρακολουθήσουν διαδικτυακά τα μαθήματα με δικαίωμα για βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο 20ός κύκλος μοριοδοτείται με 50 μόρια, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME - CPD), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο σύμφωνα με την εξουσιοδότηση και τα κριτήρια της EACCME-UEMS.

Πρόθεση της οργανωτικής επιτροπής είναι εκτός από τη θεωρητική προσέγγιση των θεμάτων που θα παρουσιαστούν, να συζητηθούν σε κάθε μάθημα και κλινικά περιστατικά σε ένα διαδραστικό πλαίσιο. Η αποτελεσματικότητα του προγράμματος στηρίζεται στην ενεργό συμμετοχή σας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛ.Ε.Μ.Ε.Δ. και εγώ προσωπικά περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε σε αυτό το συναρπαστικό εκπαιδευτικό ταξίδι.

 

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

 

Δημήτριος Σκούτας

Ειδικός Παθολόγος - Διαβητολόγος

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής ΔΠΘ

 


-
-

Κοινωνική Δικτύωση

Επισκεφθείτε τη σελίδα Facebook της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

-
-

Λίστα Επικοινωνίας

-
Συμπληρώστε το email σας ώστε να λαμβάνετε περιοδικές ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας!
-
-

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γ. Παπανδρέου 39 (πρώην Ανθέων) ΤΚ 54646 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310250034
Fax: 2310250084
E-mail: [email protected]

-