-


Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2010 με θέμα: «Επιπλοκές του Σακχαρώδη Διαβήτη» και αποτελέσματα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διαβητολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος αποφάσισε μετά από εισήγηση του κυρίου Δ.Θ. Καραμήτσου, Διευθυντή Σύνταξης του περιοδικού που εκδίδει η ΔΕΒΕ «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά» και μέλος του ΔΣ της ΔΕΒΕ, να προκηρυχθεί διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα: «Επιπλοκές του Σακχαρώδη Διαβήτη» (π.χ. φωτογραφίες από λοιμώξεις, ιστολογικά παρασκευάσματα, έλκη, βυθοσκοπήσεις κτλ).

Θα πραγματοποιηθεί βράβευση των τριών καλύτερων φωτογραφιών με χρηματικό βραβείο 600 ευρώ και όλες οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν θα δημοσιευθούν στα «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά».

Κάθε φωτογραφία θα υποβάλεται σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΔΕΒΕ ([email protected]) αποθηκευμένη σε μορφή .TIF (ανάλυση 300 DPI το λιγότερο) και πρέπει να συνοδεύεται από κείμενο 100-200 λέξεων. Στο ηλεκτρονικό μήνυμα πρέπει να αναφέρονται τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε διαγωνιζόμενου (Ονοματεπώνυμο, ταχ. διεύθυνση, τηλέφωνο κτλ) και η αίτηση για τον διαγωνισμό γίνεται αποδεκτή εφόσον επιβεβαιωθεί η παραλαβή της από τη Γραμματεία της ΔΕΒΕ.

Η προθεσμία για αποστολή των φωτογραφιών για τον διαγωνισμό είναι έως τις 30 Νοεμβρίου 2010 και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΔΕΒΕ έως τις 31 Ιανουαρίου 2011.

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε για την αθρόα συμμετοχή σας.

Αποτελέσματα Διαγωνισμού Φωτογραφίας:

    Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες, από τις συνολικά 15 φωτογραφίες που υποβλήθηκαν προς βράβευση, έχουν δημιουργούς τους: 

- Χ. Λούπα
- Γ. Άρσο
- Κ. Ντάμπο

Όλες οι φωτογραφίες που υποβλήθηκαν προς βράβευση θα δημοσιευθούν σε μελλοντικό τεύχος του περιοδικού  «Ελληνικά Διαβητολογικά Χρονικά».                              

-
-

Κοινωνική Δικτύωση

Επισκεφθείτε τη σελίδα Facebook της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

-
-

Λίστα Επικοινωνίας

-
Συμπληρώστε το email σας ώστε να λαμβάνετε περιοδικές ενημερώσεις σχετικά με τις δραστηριότητές μας!
-
-

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γ. Παπανδρέου 39 (πρώην Ανθέων) ΤΚ 54646 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310250034
Fax: 2310250084
E-mail: [email protected]

-